Gruparea Sărdărescu lovește din nou. Noi povești din Spitalul Groazei – 21 Iulie 2022

Breaking News Horezu Vâlcea

Este incredibil modul în care gruparea condusă de către Sărdărescu Nicolae reușește să își bată joc practic de Statul Român prin nerespectare regulilor și legilor (forțarea lor) precum și de instițuțiile acestuia.

După cum a devenit modă Spitalul Orășenesc Horezu, prin coada de topor Popescu și aghiotanții acestuia, gruparea reușește în continuare să impună cine câștigă concursurile pentru diverse posturi.

Același lucru l-a făcut gruparea și cu unul din ultimele concursuri, pentru postul de asistent medical debutant (5 posturi) din 12 Iulie 2022.

La concurs s-au înscris 29 de participanți din care au rămas 26 pentru proba scrisă.

Aceasta s-a desfășurat aparent fără evenimente notabile.

Problema 1

După corectarea lucrărilor au început și problemele; unul din concurenți Șurlin Elena (din sursele noastre parte din grupare) a contestat rezultatul concursului din pricina faptului că nu a înțeles două subiecte, subiectul 1 și 5.

Cu toate că subiectul 1 a fost trecut cu success de peste 70% dintre participanți iar subiectul 5 a fost trecut de peste 50% (sau în jur de) dintre participanți, aceasta a contestat concursul și, spun sursele noastre medicale ca împreună cu doctorul Bostan Daniel (aparent membru al grupării Sărdarescu-Popescu din spital) ILEGAL, a reorganizat tot concursul în loc să recorecteze lucrarea reclamantei, așa cum a făcut la un alt examen cu o concurentă, doamna Dragnea.

Problema 2

Am aflat de la una din sursele noastre din spital că la examenul de astăzi, 21 Iulie 2022, reorganizat, că acei concurenți care trebuiau să “intre” din prima, și prentu care s-a făcut abuzul de reorganizare a concursului au primit deja subiectele care urmează a fi date de către cei doi reprezentanți ai Spitalului, în stilul grupării (#încurând un articol terifiant despre tupeul cu care #gruparea” aranjează concursurile cu subiecte date dinainte”).

Comisia va fi compusă din: Zamfir Cristi și Marfescu Liubovi din partea spitalului și Stroe Clara din parte Ordinului Asistenților; pe surse am aflat că cei doi doresc să vină cu subiecte de acasă (probabil cele livrate agreaților) având o proporție de 66% și mărind considerabil șansele celor pe care trebuie să îi “treacă”.

Nu ar fi normal domnilor să trageți pe loc subiectele pe modelul “URNĂ” pentru a nu exista dubii și pentru a avea respectul nostru?

La tombola rezultatelor, evident că avem pe surse din nou și nume de câștigători:

Bajan Adina Alina care la prima rundă s-a zvonit că avea cască,

Bulacu Liliana,

Petrescu Adelina Gabriela.

și

Palosi Ecaterina și Jinaru Lavinia

În curând și foto cu cele două concursuri și contestații.

Întrebările:

Dacă pe cei din grupare este lesne de înțeles ce-i motivează, oare de ce statul șik societatea acceptă aceste mizerii, cu rezultat final oameni nepotriviți și slab pregățiți acolo unde este viața noastră în joc?

Timp de lucru: 120 minute (în slujba comunității).

Sursa: #pesurse (din Primăria Horezu), facebook.com, google.com, #guratârgului, #surse

Dreptul la replică se va trimite pe email la office@horezureal.ro și îl vom publica (dacă se dorește de către cei implicați în articol)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *