UPDATE 1 – 28 Iulie 2022 / 26 Septembrie 2022 – TEROARE la Horezu – Gruparea Sărdărescu Lovește Din Nou. Noi Povești Din Spitalul Groazei – 21 Iulie 2022

Breaking News Horezu Vâlcea

#GRUPAREASARDARESCU aduce #teroarea la #Horezu.

ATENȚIE!!!

Atenție, articol nerecomandat cardiacilor, imagini și idei care vă pot afecta emoțional.

ATENȚIE!!!

Acest articol a fost amanat din cauze obiectiv-legale si din cauza ca au aparut in mod constant modificari si lucruri noi fata de cele din Iulie 2022.

Trebuie mentionat ca Spitalul Orasenesc Horezu este condus indirect cu mana de fier de catre Sardarescu Nicolae, Directorul Popescu Constantin fiind doar un executant al ordinelor primarului ORasului Horezu – Statiune Horezu.

Acesta este un Update la Articolul original despre concursul pentru ocuparea a 5 locuri asistent generalist debutant pe o perioada nedeterminată, articol disponibil aici. Articolul se referă în mod special la proba orală din 27 Iulie 2022.

Prezentul articol este în principal despre nivelul la care poate ajunge impostura, furtul, corupția și inegalitatea de șanse, toate generate de lipsa implicării sociale a populației.

Până pe 01 Ianuarie 2023 angajările la stat se zice că s-ar fi blocat; #grupareasardarescu nu s-a blocat și a scos repede la concurs inainte de termenul limită 5 posturi de asistent.

Sursele

Am aflat inainte de 20 Iulie 2022 pe surse că Gruparea Sărdărescu organizeaza pe 20 Iulie 2022 în Spitalul Orășenesc Horezu un concurs la care trebuie să câștige 5 concurente (despre unele am aflat pe surse că ar fi dat “dreptul”[care nu mai este 10.000 EURO ci 15.000 EURO] iar altele pe bază de rudenie cu Sărdărescu sau alte personaje din anturajul acestuia).

Cine sunt Popescu, Zamfir, Marfescu și Bostan și Șurlin

Ei sunt mercenarii, care din informațiile noastre obținute de la #sursele noastre, in ziua de 19 Iulie 2022 au pus în funcțiune mecanismul inventat de Sărdărescu Nicolae, prin care, practic nimeni care nu este dorit de grupare nu poate “intra” la Spitalul Orășenesc Horezu; aceștia (Zamfir și Marfescu), instigați de Sărdărescu, la comanda domnului manager Popescu ar fi întocmit (ca de obicei) subiecte fixe, pe care le-au transmis celor 5 care trebuiau să fie învingători.

Domnul Bostan Daniel, membru al Grupării Sărdărescu, a fost cel care, la indemnul Grupării, după ce Șurlin Elena a contestat concursul, în loc să recorecteze lucrarea doamnei mercenar Șurlin sau integral toate lucrările, a făcut un mega abuz, încălcând HG286, spun sursele noastre, și a reorganizat integral proba scrisă – ILEGAL; mercenar.

Incredibil sau nu, iarăși am reușit să anticipăm corect cu câteva zile inainte și premonițiile s-au îndeplinit, a câștigat iarăsi cine trebuia:

Bajan Adina Alina – apropiată de Sărdărescu Nicolae prin relații de rudenie. Fina nepoatei primarului sau ceva pe-aproape.

Palosi Ecaterina – apropiată de #grupareasardarescu filiera Popescu Constatin – menajerul.

Jinaru Lavinia – apropiată de #grupareasardarescu filiera Popescu Constatin – menajerul.

Petrescu Adelina Gabriela – apropiată și voluntara la Marfescu Liubovi.

Bulacu Liliana – apropiată a primarului de la Stroești – Ciolacu Toma.

In curand fotografii si dovezi cu apartenenta la diverse cercuri a celor de mai sus.

Șpaga

Pentru concursul din 20 Iulie 2022 am primit informații pe surse – neverificate în totalitate, că toți cei 5 câștigători pe care i-am nominalizat înainte de a începe concursul au dat “ceva-ul”.

Cu toate suspiciunile pe care le avem asupra tuturor candidaților, pentru primele 3 clasate dintre candidate avem informația că au știut (chiar dacă este posibil să fi știut că au primit subiectele de dinainte). În mod excepțional ies în evidență două personaje asupra cărora dorim să atragem atenția:

Bulacu Liliana – care a făcut de 0 spun sursele noastre – adică NIMIC, pe care mercenarul Zamfir, având notele de la scris și cu largul concurs al doamnei Marfescu (alt mercenar) i-a dat “cât a trebuit” să fie în primele 5. Pentru aceasta avem informația, confirmată și de măcelul de pe facebook, că domnul primar de la Stroești – Ciolacu Toma zis și Tavi s-a văzut în mod repetat cu ddomnul Popescu Constantin – managerul Spitalului și una din cârpele lui Sărdărescu Nicolae și au “aranjat” să fie bine pentru doamna Bulacu.

“Domnul Popescu a oprit mașina primul, domnul Ciolacu Toma – primarul de la Stroești după el; primul s-a dat jos domnul Ciolacu cu ceva în mână, după care s-a dat jos și domnul Popescu; au stat 3-4 minute între mașini pentru că au văzut că oprisem mașina și după aceea domnul Popescu a plecat în mașină cu ceva alb sub braț iar domnul Ciolacu s-a dus de asemenea la mașină dar fără nimic în mână; au plecat, am plecat și eu”

Petrescu Adelina Gabriela – care a făcut tot de 0, o apropiată de-a doamnei Marfescu Liubovi; aceasta a făcut “voluntariat” la aceasta. Avem informația #pesurse că acestea două ar fi fost văzut de un doctor când doamna Petrescu își “cumpăra” locul; este posibil să-i fi dat altceva, poate o datorie sau ceva; cert este că cele două se știu și doamna Petrescu a fost “corectată” în același mod cu doamna Bulacu – cu tabelul de la scris în față pentru a vedea exact cât trebuie să ia (pentru lucrarea de 0).

Supriza

După regia făcută de Șurlin Elena, când examenul a fost reorganizat doar pentru că pe lângă cele 5 mai intraseră încă 2 (neplanificat), #grupareasărdărescu a reorganizat aparent #ILEGAL tot concursul și SURPRIZĂ – una din cele 2 care intraseră și prima oară cu toate că nu avea subiectele, a întrat și a doua oară. Șoc la grupare.

Măcelul

Pe #facebook, după primul articol s-a desfășurat un minimăcel între cei care au participat la concurs (înainte de a-l anula Bostan-ul) care confirmă tot ce scrie în acest articol, relațiile de rudenie și întâlniri nefirești între combinatorii orașului.

Deci in comunitate exista o stare de tensiune intre apropiatii celor care au participat la concursuri.

Vom publica intr-un update fotografiile cu “dezabaterile” de pe internet cu privire la organizarea concursului.

#Încurând detaliat într-un update.

Concursul

Anunt angajare 5 posturi. Moment in care am aflat ca se stiu deja cele 5 persoane care trebuie sa castige concursul, pe diverse filiere.

Rezultatul selectiei dosarelor.

Rezultat proba scrisa. Trebuiau sa treaca doar cele 5, dar au aparut 2 nume noi supriza pentru gruparea de la spital: Sendrescu Ionela si Lautaru Maria.

Contestatie Surlin Elena (#sursele noastre sustin ca la ordinul direct al lui Sardarescu Nicolae); aceasta a reclamat ca doua subiecte nu au fost conforme, cu toate ca ambele au fost facute de majoritatea concurentilor; comisia a stabilit, aparent ilegal, sa reorganizeze proba, cu toate ca nu au suport legal pentru asa ceva.

Anunt reorganizare concurs, proba scrisa 2.

Calendar reluare concurs.

Rezultat proba scrisa 2; se poate vedea ca disparut unul dintre cei 2 participanti care trecusera prima oara, in schimb cele 5 au ramas in lista; pe #surse am aflat ca la fel, ar fi primit subiectele inainte de examen, am mai aflat ca acelasi procedeu il aplica #grupareasardarescu in toate intitutiile al caror ordonator de credite este Primaria, gen Spital, Gradinita, Liceu.

Proba interviu, sustinuta oral, cu toti candidatii in sala (la cererea unui membru din comisie); aici cu toate ca erau vazuti de catre toti cei prezenti in sala, doi doctori din comisie au ajutat vadit cel putin 2 dintre cei 5 concurenti care trebuiau sa castige si au corectat lucrarile cu rezultatele de la proba scrisa pe masa, pentru a putea nota in asa fel incat sa castige cei 5; diferenta de notare intre membri comisiei a fost peste valoarea permisa de lege si cu toate ca trebuia reorganizata proba, acestia au mers mai departe si au incheiat concursul.

Sendrescu Ionela, candidatul aparut de nicaieri, care aparent a invatat si a trecut toate probele, a fost defavorizat pe fata, inclusiv ceilalti concurenti recunoscand acest fapt.

Doi dintre concurenti practic nu au spus NIMIC pe subiectele picate si totusi lucreaza azi in spital; avem informatii ca acesti doi concurenti sunt adevarate “calamitati” si ca doctorii la care au fost arondati ii refuza si sunt amenintati de catre managerul Spitalului constant.

Rezultatul final al mascaradei.

Sendrescu Ionela depune plangere la rezultatul probei interviu; comisia de solutionare a contestatiilor (formata tot din membri ai #grupariisardarescu) AU CORECTAT CIORNELE probei interviu, in loc sa reorganizeze proba.

Politia Locala Horezu

Am aflat la inceputul lunii Septembrie 2022 ca dupa ce a aparut pe #facebook un video si niste poze cu Directorul Spitalului Orasenesc Horezu si un primar dintr-o comuna de langa #Horezu, primarul Orasului Horezu – Statiune Turistica (Sardarescu Nicolae), ar fi trimis pe unul din politistii locali din Horezu – Vasile Ilie (zis si Iliuță) in timpul programului si in uniforma de politist local, la Vaideeni (locul unde au fost facute filemel/ pozele cu directorul si primarul) sa ridice/ ceara la primarie si la privati camerele de supraveghere din ziua intalnirii celor 2 in vederea stabilirii persoanei care a facut filmarile.

Deci problema nu era ce au facut cei doi si daca are legatura cu scandalul de la concurs ci persoana care a filmat.

Ce cauta Politia Locala Horezu la Vaideeni pentru probleme personale ale unor grupuri de interese?

Dupa raspandirea acestei informatii in diverse cercuri, o adevarata stare de teroare a cuprins o parte din opinia publica Horezeana, este incredibil la ce pot recurge unii oameni.

#Încurand detaliat într-un update.

Timp de lucru: 720 minute (în slujba comunității).

Sursa: #pesurse (din Primăria Horezu), facebook.com, google.com, #guratârgului, #surse

Dreptul la replică se va trimite pe email la office@horezureal.ro și îl vom publica (dacă se dorește de către cei implicați în articol)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *