Gruparea Sărdărescu lovește din nou. Sărdărescu acuzat de nerespectarea legilor și blat – 01 Iulie 2022

Breaking News Horezu Vâlcea

Sărdărescu Nicolae, încă primarul orașului Horezu, pare că nu poate fi oprit încă în a trage orașul în evul mediu din toate punctele de vedere.

Ultima bombă – un concurs despre care am aflat pe surse că s-ar fi plătit 10.000 de EURO și despre care știam de o lună de zile cine a plătit. Mai jos dovada ca știam cine va câștiga.

Mai exact aflam că doamna din foto era pregătită de ceva vreme pentru Statul la Stat.

La aflarea veștii că se vor bloca din Iulie 2022 angajările la stat, #grupareaSărdărescu a acționat, organizând în viteză un concurs pentru 2 asistente la Grădinița din Orașul Horezu, dar câștigătoare era una singură, știută de la bun început – Nicolăescu Adela (10k). A doua persoană a fost pe post de iepure.

Ca să fie siguri că toate drumurile vor duce la doamna Adela, cei din grupare sunt acuzați de încălcarea legii și blat:

1 – ilegalitatea – au pus ca de obice între condițiile de concurs o condiție care practic era imposibil de a fi respectată de majoritatea posibililor doritori și anume să fi lucrat anul acesta ca asistent undeva. Mai jos foto cu cerințele de concurs.

Cu toate că aceștia, la presiunea unui consilier din Ordinului Asistenților, au corectat ulterior printr-o erată respectiva prevedere, mult prea târziu și după ce au încurcat pe cei care doreau să se înscrie, acest concurs ar trebui anulat si organizat legal. Domnul primar a fost informat ca nu respectă condițiile de concurs conform HG286/2011.

2 – blatul – consta in faptul că #gruparea, cu toate că avea obligația legală să ceară un reprezentant din partea colegiului asistenților, ca să poată verifica formarea subiectelor și desfășurarea examenului, aceștia nu au cerut/ nu au acceptat un reprezentant al ordinului – fapt ce conduce la ideea (cum a fost și la Luiza Sărdărescu – ce candida singură pe post) că s-a făcut examenul și comisia din mercenari locali ai primarului cu unicul scop să câștige cine trebă – Nicolăescu Adela în cazul de față! Candidatul iepure nu a trecut examenul.

Anunț concurs:

Selecție dosare:

Proba scrisă:

Pe 4 Iulie 2022 se va susține proba orală.

Ca de obicei când sunt concursuri asupra cărora planează suspiciuni, #gruparea anonimizează toate etapele, pentru a ascunde de cei interesați și populație numele celor implicați; la restul concursurilor numele sunt afișate corect.

Intr-un articul următor vă vom explica la ce mod truchează in detaliu #gruparea toate examenele instituțiilor cărora Primăria le este ordonator de credit și au fost infestate de #grupare.

Tot pe surse am aflat că există posibilitatea ca POL Horezu să facă plângere la Tribunalul Vâlcea pentru a anula și reorganiza corect concursul, pentru transparență și egalitate de șanse.

Întrebările:

Oare, dacă sunt adevărate informațiile de mai sus, are #gruparea vreo emoție pentru cei ale căror drepturi sunt călcate în picioare? Oare suntem toți blatiști?

Este posibil să se “plătească” în 2022 posturi la stat? Mai face cineva așa ceva?

Domnul primar, păreri?

Timp de lucru: 240 minute (în slujba comunității).

Sursa: #pesurse (din Primăria Horezu), facebook.com, google.com, #guratârgului, #surse

Dreptul la replică se va trimite pe email la office@horezureal.ro și îl vom publica (dacă se dorește de către cei implicați în articol)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *