Wednesday, July 24, 2024

Gruparea Sărdărescu-Popescu lovește din nou – Ce s-a întâmplat cu banii de Vouchere de vacanță? 06 Noiembrie 2022

Breaking News Horezu România Vâlcea

Spitalul Orășenesc Horezu, executat silit

 După ce nu a plătit vounchere de vacanță pentru anuii 2019-2020, Spitalul Orășenescu Horezu este executat silit. Managerul Spitalului Orasenesc Horezu ar fi primit in cont banii pentru voucherele de vacanță pentru TOȚI angajații Spitalului dar nu a facut plata către acești nici în 2019 nici în 2020.
După ce l-au notificat în mod repetat și nu au primit niciun răspuns, reprezentanții Sindicatului Sanatorium (unul din cele două sindicate la care sunt afiliați angajații Spitalului Orășenesc Horezu) l-au acționat în judecată și au câștigat pentru o parte din angajați aceste vouchere.
Trebuie menționat că doar acei angajați – membri ai Sindicatului Sanatorium care au semnat pentru aceste acțiuni în Instanță și-au câștigat aceste drepturi, cei care nu au semnat sau sunt membri la Sindicatul Sanitas nu au primit aceste drepturi.

Unde sunt banii?

După ce îi lua în derâdere și le promitea că face apel doar ca să se joace cu ei, managerul Spitalului Orășenesc Horezu dă din colț în colț și a ajuns să fie exectuat silit.
Marea întrebare, știind că Popescu Constantin nu execută nimic fără încuviințarea primarului Sărdărescu Nicolae, este ce s-a întâmplat cu banii de vouchere de vacanță?
Gurile rele vorbesc despre faptul că Spitalul Orășenesc Horezu ar fi cumpărat mobilier de acești bani.
 
Toate acestea vin după ce Sărdărescu Nicolae si Popescu Constantin au dus Spitalul într-un con de umbră cu acuzații de malpaxis, angajari trucate, șpăgi și multe alte probleme care au distrus reputația acestui Spital.

Întrebările.

Unde sunt banii de vouchere pentru 2019 și 2020?
A cheltuit managerul banii fără acordul primarului?
Ce se întâmpă cu banii celor care i-au avut alocați dar nu i-au cerut?
Așteptăm un punct de vedere din partea primarului Sărdărescu Nicolae și Popescu Constantin.

#Încurand detaliat într-un update.

Timp de lucru: 120 minute (în slujba comunității).

Sursa: #pesurse (din Primăria Horezu și Spitalul Orășenesc Horezu), facebook.com, google.com, #guratârgului, #surse

Dreptul la replică se va trimite pe email la office@horezureal.ro și îl vom publica (dacă se dorește de către cei implicați în articol)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *