Centralele din #Horezu. Un alt eșec al administratorului Sărdărescu Nicolae, sau “cum era sa mori azi-noapte”. – 28 Nioembrie 2022

Breaking News Horezu Vâlcea

Ce nu știu horezenii!

Ce nu știu horezenii din #Horezu este că toți cei care locuiesc în jurul celor două centrale proprietatea SC Sacomet SA, inchiriate de primăria #Horezu cu 25000 de lei pe lună de la Sacomet SA și operate de către SC Reimar Construct SRL – o firmă de casă a lui Sărdărescu Nicolae, sunt terorizați în continuu de funingine – posibil cancerigenă, funingine care a ajuns să intre in case și mașini si pe lângă mizerie/ pătare și un miros insuportabil de birt, le pujne și viața în pericol.

Toate acestea în timp ce Horezu are echipă de fotbal unde alergătorii după minge au salarii, nigerieni si alte nații; primăria are bani de schimbat borduri cu dedicație, borduri care nu aveau nici o problemă schimbate doar să meargă banu’ ; lista poate continua, dar Nicolae Sărdărescu nu vrea să corecteze problema centralelor din două motive: 1 că nu dă doi bani pe horezeni, cât timp merg păcăliți să rabde și 2 că centralele sunt proprietatea SC Sacomet SA și voinicul care conduce orașul #Horez (prost) spera să-i sufle lui Nicolăescu centrealele – de unde și toate poveștile de groază despre acesta cu care a spălat creierul unora din oraș.

În jur de jumate din apartamentele din #Horezu mai sunt branșate la aceste focare de poluare de tot felul; în principiu cei leneși, care nu vore să treacă peste “să ne dea căldură” și cei care nu dau doi lei pe vecini, natură și oraș.

Cine este Viezuina Dumitru, zis și Mitică.

Viezuină Dumitru, zis și Mitică este unul din membri #grupăriiSărdărescu, cu grad mic.

Acesta este vecin în urșani cu primarul din #Horezu, frate de combinații cu acesta.

Ocupația lui Dumitru este de a supreveghea în timpul funcționării centrala de lângă Spitalul Orășenesc Horezu, cum se mai spune – fochist.

Sursele noastre ne spun că acesta umblă sub influența băuturilor alcoolice în timpul programului și că de multe ori vine “lovit” de acasă la primul minut de program.

În 10 Noiembrie 2022, acesta ar fi fost “săltat de Poliția Horezu” și dus la spital pentru prelevarea de probe biologice și a rezultat că era aproape de coma alcoolica, în timpul programului la centrală.

Din informațiile de la sursele noastre de încredere din Primăria Horezu am aflat că acesta lucrează în continuare și că se laudă că are “blat” cu primarul Nicolae Sărdărescu: “cât timp e Nae primar mi-a promis că n-are nimeni ce-mi face!” ar fi amenințat acesta pe colegii de centrală.

Cine este SC Reimar Construct SRL.

Firma cu denumirea de mai sus este o companie de casă a lui Sărdărescu Nicolae, la fel ca TOATE firmele care au vreo legătura cu achiziții sau lucrări pe banii de la bugetul orașului Horezu.

Reimar Construct SRL (care urmează să fie descrisă intr-un articol separat) se ocupă de furnizarea agentului termic prin cele două centrale, îN PIERDERE ne spun sursele noastre; respectiv costurile totale de a furniza căldură leneșilor dependenți de firimiturile aruncate de primar, care îsi face campanie 4 ani cu aceste centrale și acoliților lui Sărdărescu mufați peste tot la combinații cu resurse publice.

Pentru a putea totuși funcționa, Reimar Construct SRL ar primi în contul că se ocupă de centrale, lucrări de asfaltare si de construcții, fie trucate fie supralicitate, pentru a-și scoate diferența de bani pierdută la centrale.

Chiar și acum, am aflat că REimar Construct SRL ar avea în desfășurare o lucrare de asfaltare în Râmești – Horezu.

Efectul “Sărdărescu”.

Sărdărescu Nicolae nu este de vină pentru ceea ce se întâmplă prin oraș, cum bine au sesizat mulți dintre horezeni în ultimul timp.

De vină sunt cei care nu îi înțeleg condiția socială și mentală și îl votează (nu vorbim aici de cei corupți și cumpărați).

Sărdărescu a anulat aproape orice fel de lege, le supra-interpretează în favoare lui și lasă impresia că oricine poate face orice în Horezu și nu va păți nimic cât timp nu-l deranjează sau critică pe el, dacă ești slugă/ acolit este mai bine.

Același lucru se intâmplă vadit și aici, Sărdărescu forțează folosirea centralelor care fac viața celor din jurul lor un calvar, acordă subvenții în masă pentru cei branșati (puțini) și multe altele; plus nea Mitică, descris mai sus.

Surse din ITM si Poliție ne spun că dacă întradevăr acesta ar fi fost găsit beat la servici măcar trebuia să nu mai poată lucra acolo, dar domnul Mitică este insistent, și prietenul lui “Nae”.

Vom acoperi ce face Sărdărescu ilegal sau măcar la limita de sub linie a legii în #Horezu, cum a ajuns să “cumpere” pe mulți din oraș și cui îi merge bine la #Horezu și de ce.

“”Cum era sa mori azi-noapte, varianta 1”

Varinta 1 în care cei din vecinătatea centralelor și-ar putea vizita strămoșii era ca unul din cei care supraveghează centralele, aflat sub influența alcoolului, să fi greșit ceva și să sară în aer un cazan.

S-a mai întâmplat în #Horezu, la Fabrica de Lapte, un cazan sub presiune omorând un om și oprindu-se la cateva sute de metri de fabrică. Nu știm dacă din cuaza alcoolului.

“Cum era sa mori azi-noapte, varianta 2”

Dacă scapi de o posibilă drumeție pe cazanul de apă caldă precum lupul din desenele animate rusești, atunci este posibil să faci cancer pulmonar. Surse medicale ne-au declarat că unul din factorii apariției sau favorizării apariției cancelului pulmonar sunt funinginile, inclusiv cele de rumeguș.

Dar ce contează, când totul este perfect la #Horezu, nu o să ți se întâmple tocmai ție, nu?

Va urma! (acesta este un articol parțial, va urma cel puțin un #UPDATE)

Întrebările:

A avut Primaria resurse și timp să rezolve problema din 2016 până în prezent?

Este Centrala conformă? Nori de funingine apar când aceasta funcționează pentru că cei care au inchiriat/ concesinat serviciul de la Primărie nu folosesc combustibillul corect și nu fac mentenanța necesara, tipic tunurilor cu statul.

Are Primăria o evidență a celor care sunt încă racordați? Merită poluarea și dezastrul generat de funcționarea neconformă?

Din ce bani s-a plătit combustibilul ultimii 2 ani? Dacă s-au plătit din banii orașului este corect? Sau ar trebui să facă Primăria orașului un calcul să subvenționeze și la case căldura?

De ce subvenționează primăria doar căldura de la blocuri? Ceilalți horezeni nu merită un ajutor la încalzire?

De ce permite și încurajează primarul orașului nerespectarea legilor, mai ales când este pusă în pericol viața oamenilor.

Revenim cu detaliile!

Sursa: Primăria Horezu, S.C. SACOMET S.A., facebook.com, portal.just.ro, gura lumii.

Timp de lucru: 180 de minute.

Dreptul la replică se va trimite pe email la office@horezureal.ro și îl vom publica (dacă se dorește de către cei implicați în articol).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *