Câini executați în stil #ISIS la #Horezu? – De ce nu poate Primăria Horezu să rezolve problema câinilor comunitari – lecție – 09 Noiembrie 2021

Breaking News Horezu România Vâlcea

Evenimentele

După ce de 5 ani și ceva primăria nu a investit 1 leu în adresarea problemei câinilor comunitari (primarul chiar spunând public faptul că nu îl interesează problema, că nu este problema lui ci a oamenilor[o să publicăm materialul în care spune aceste vorbe]), marți și miercuri(02 și 03 Noiembrie 2021) s-a desfășurat o operațiune de capturare și aparent execuție a unor câini comunitari din #Horezu, într-un mod amator și barbar.

Operațiunea ar fi fost comandată de către primarul Nicolae Sărdărescu și executată aparent de vice-primar și câțiva angajați ai primăriei și serelor din Horezu pe post de hingheri. În primul update o să-i nominalizăm pe toți care s-au implicat în această operațiune.

După ce inițial pe surse aflasem că cel mai probabil au fost duși la Băbeni și executați, se pare (cele mai multe surse) că cel mai sigur locația de execuție pentru căței este Satul Urașani, unde locuiește primarul Nicolae Sărdărescu – posibil chiar într-una din grădinile acestuia.

Ieri, 08 Noiembrie 2021 toți participanții au fost chemați pe rând la primărie, posibil să fie învățați ce trebuie să spună în caz că povestea este urmată de vreo instituție.

Trebuie menționat că de ani de zile sunt zeci de rapoarte cu persoane mușcate pe de-o parte și probabil sute de rapoarte cu abandon de câini, pisici și alte animale față de care nu s-a luat NICI O MĂSURĂ.

Istoria

Horezu are o problemă endemică de mult timp cu animalele fără stăpân, la fel ca și cu alte lucruri esențiale. Din cauza faptului că orașul nu reușește să producă oameni de valoare care sa fie votați și să ocupe funcțiile importante corect, gen cea de primar, din cauza lipsei de competența a acestora (nu numai Nicolae Sărdărescu[ el este campionul incompetentei dar nici cei dinainte n-au fost cai breji]) se ajunge cel mai des în disperare de cauză la aplicarea de soluții desprinse din filmele de groază.

Câțiva ani înainte umbla vorba că unul din primari, folosind pădurari, a împușcat maidanezi în plină stradă prin #Horezu, aceștia din urmâ umblând însângerați, cu ochii scoși, cu mațele pe-afară prin oraș.

Pe același model, se pare că Nicolae Sărdărescu, în lipsă de soluții și în urma unui posibil atac al unui maidanez la unul din membrii familiei sau grupării pe care o conduce, a dat ordinul.

Problema

Problema animalelor fără stăpân și în special a câinilor este una națională; proasta calitate umană a românilor relativ la respectul pentru viață (și a animalelor) în general, împreună cu politicieni/ manageri de o joasă speță, inteligență si compentență au dus la imposibilitatea rezolvării corecte a problemei.

Din cauza lipsei unui sistem care să adreseze problema în fiecare secundă, oră, zi; datorită alocării banilor comunității spre locurile de unde pot fi sifonați cel mai ușor, problema este și va rămâne nerezolvată pentru mult timp de acum înainte.

Padocurile

Padocurile/ adăpostruile pentru câini, sunt decât o sursă de corupție, sifonat de bani, angajat pe pile și cel mai sigur vor avea rolul de a EXECUTA pe bandă rulantă animalele fără stăpând, cel mai sigur cu ocolirea legislației și fără a depune eforturile necesare pentru rezolvarea problemei fără executarea animalelor – vezi cazul de marți-miercuri.

În #Horezu urmează a fi construite niște padocuri, fără ca primăria să știe ce populație de animale/ câini are, de unde provin, ce rată de abandon există, ce rată de înmulțire există; proiectul pentru padocuri face subiectul unui scandal cu privire la modul în care a fost atribuit, existând suspiciunea că vor fi realizate ineficient, scump și prost de prieteni ai primarului, prieteni care singur se laudă că-i dau bani în campanie!

În concluzie, să nu știi câți câini ai, să nu ai pe cineva să se ocupe (PRIN FIȘA POSTULUI) de problemă în fiecare zi, să nu ai un sistem de oprire a “venirii” de la concetățeni si din afara localității, să nu oprești efectiv înmulțirea prin sterilizare și educația populației (da, da, este obligatia primăriei să plătească asta) și să te lauzi cu padocuri ce posibil să poată găzdui 5-10% din populația de câini ai orașului, e clar că te-ai gândit doar la lucrarea de infrastructură pe de-o parte și, să îi execuți pe bandă rulantă pe de altă parte pe maidanezi, care au singura vină că s-au născut/ au fost aduși la #Horezu – noul AUSCHWITZ-BIRKENAU.

Solutiile

Cum să rezolvi problema animalelor fără stăpân când nu investești 1 leu (DIN BANII NOȘTRI – NU AI ALTORA) și spui că nu /îți pasă și banii horezenilor îi deturnezi la o echipă de fotbal falimentară din toate punctele de vedere – care este tot timpul pe ultimul loc, când direcționezi banii exclusiv către proiecte nefolositoare dar de unde se pot scoate mai ușor afară din sistem?

Până când primarul Nicolae Sărdărescu (sau oricine ar veni după el [cu toate că nu se prevede un contracandidat eligibil]) nu va înființa un departament permanent, REAL, în primărie, care să se ocupe strict de activitățile legate de adresarea problemei animalelor fără stăpân, oamenii vor fi mușcați în continuare și se va ajunge la aceste acțiuni macabre fie prin oraș, fie prin vreo pădure fie în padocurile construite special pentru execuția de animale fără stăpân și posibil și a celor cu stăpâni certați cu primarul.

Până când nu există măcar o persoană plătită și verificată care să urmăreasca problema, până când nu se alocă bani din bugetul orașului pentru această problemă (sterilizări gratuite în special), până când nu se blochează prin metode drastice abandonul de către localnici și străini, până când nu se face un program de adopții fezabil – problema va rămâne a noastră în continuare și padocurile vor fi carmangeria de câini/ pisici a orasului și echipa orasului va mânca inutil alte miliarde de lei.

Departament

Bani alocați zilnic, săptămânal, lunar pentru adresarea problemei în special sterilizare gratuită

Sistem de urmărire a localnicilor și străinilor care aduc animale și le abandonează la Horezu sau în zonă

Program de adopții prin care cei care adoptă să beneficieze de avantaje din partea statului/ comunității (gen să nu plăteasca impozit partial sau deloc, sau daca are firmă să nu plătească taxa pentru cultură și sport – ambele fiind inutile).

Cine trebuie să fii?

Ce fel de om trebuie sa fii să comanzi o asemnea execuție: să bagi în groază animalele și localnicii, alergând cu niște lasouri improvizate prin oraș după câini; să riști să devină violenți să muște lumea sau să sară în fața mașinilor să provoace accidente; să îi încarci în dubă la grămadă (mari, mici, agresivi, bâtrăni, etc.); să îi execuți în stil #ISIS taman în localitata de reședință pe câmp. Care ar putea fi justificarea acestor fapte, care prin tăcere sunt confirmate de primarul Nicolae Sărdărescu.

Oare de așa ceva avem nevoie la Horezu? Sau avem nevoie de civilizație?

Întrebările

Este devărat? Dacă da sau nu ar trebui să știm exact ce s-a întâmplat.

Cine a dat ordinul? Unde sunt animalele? Vrem să vedem actele în baza cărora s-au ridicat, transportat și executat maidanezii, dacă într-adevăr au fost executați.

De ce se minte cu nerușinare vis a vis de această problemă? (dl. Mărăcine – trompeta de propagandă a domnului primar Sărdărescu, împreună cu alte două entități de pe #facebook au încercat să inducă opiniei publice ideea că animalele au fost duse la adăpostul de animale din #Horezu, adăpost care din informațiile noastre NU EXISTĂ și va face subiectul unui articol mai amplu). La care adăpost din #Horezu au fost duse animalele?

De ce nu se alocă bani într-un mod profesionist pentru adresarea problemei?

Timp de lucru: 360 minute (în slujba comunității).

Sursa: #pesurse (din Primăria Horezu), facebook.com, google.com, #guratârgului, #surse

Dreptul la replică se va trimite pe email la office@horezureal.ro și îl vom publica (dacă se dorește de către cei implicați în articol)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *