“Mafia” angajărilor din #Horezu lovește din nou, #gruparea Sărdărescu siluiește orașul #Horezu oral și normal (scris) – 26 Mai 2021

Breaking News Horezu

#începem cu #imnul lor

Anul trecut în Aprilie a început #Olimpiada #Angajărilor cu scandal, după ce conducerea Spitalului Orășenesc Horezu completa și semna în numele angajaților vechi cereri de concediu doar pentru a justifica necesitatea angajării unor persoane presupuse pe #blat, una dintre ele fiind soția președintelui #USR Horezu – Beregată, ulterior implicată și într-un scandal sexual – presupus organizat pentru a executa un incomod în strategia angajărilor.

Link aici:

http://horezureal.ro/2020/04/28/update1-angajari-cu-scandal-si-miros-de-coruptie-si-trafic-de-influenta-la-spitalul-orasenesc-horezu-in-vreme-de-criza-01-aprilie-2020/

Au urmat mai multe seturi de angajări pe acelasi sistem cu același tip de scandal, culminând cu angajarea Luizei Sărdărescu, într-un examen ciudat.

Link aici:

http://horezureal.ro/2021/04/06/update2-06-aprilie-2021-noapte-buna-horezu-gruparea-sardarescu-1-orasul-horezu-0-scenariul-continua-mafia-angajarilor-din-horezu-loveste-din-nou-cum-arata-un-concurs-aranjat-30-mart/

Săptămânile trecute au avut loc în tăcere niște lucruri pe cât de grave pe atât de ciudate și făcute într-un dispreț total față de comunitatea horezeaza de către #grupare.

După scandalul de aranjare al concursului fiicei primarului la farmacia spitalului, totul a trecut in modul secret, invocându-se greșit niște legi pe care Primăria Orașului Horezu nu le cunoaște și nu le respectă: Regulamentul GDPR si Legea 544 din 2001 (muțumim Mona Muscă).

După același scandal, când credeam că cei care organizează aceste concursuri vor face un pas înapoi, #gruparea a revenit nu cu unul ci cu 3 concursuri asupra cărora planează suspiciunea de concurs aranjat.

Mădălina Obadă (and #iepurele) vs. Simona Măgureanu – presupus #BLAT

Un concurs în care pe surse am aflat că a fost pregătit special pentru Mădălina Obadă, prietena Luizei.

Vezi mai multe aici:

http://horezureal.ro/2021/04/26/and-the-winner-is-cine-treba-27-aprilie-2021/

Elena Olaru vs. Simona Măgureanu – presupus #BLAT

Tot pe surse am aflat și despre angajarea SPCLEP, în care unul din candidați acuză că au fost date cui tebuie subiectele înainte de examen. A câștigat tot cine a trebuit.

Olaru Constantin, Ilie Vasile și Tălabuș Ion VS. Orașul Horezu – presupus #BLAT

Ciudățenia lunii mai 2021, primăria trimite acasă fie prin #blat fie prin forțare o parte din polițiștii locali, doar pentru a angaja niște pensionari, cu un concurs care pare aranjat și din satelit.

Principalul lucru care arată că s-au făcut aranjamente este condiția de fi activat 7 ani în domeniu (adică să fi lucrat 7 ani în Poliție)

Circulă o bârfă ca pe modelul altui angajat din Primăria Orașului Horezu, doi dintre cei trei (pensionarii) ar împărți o parte din salariu, cotizând la partid sau la primar.

Dacă ultimii doi sunt pensionari, primul vine de mai sus, mai jos, într-un demers aparent inexplicabil.

De obicei în primul an de mandat se fac nenorocirile să aibă timp lumea să uite până la alegeri, și să viseze în continuare la aeroporturi, stațiuni montane, gaze #moka și altele. După ce au rezolvat problema, au început din nou să simuleze transparența. Unii sunt mai personali decât alții.

Noapte bună #Horezu!

Întrebările:

De ce credeți că nu dă gruparea înapoi cu toate că știe că s-a aflat?

Ce atribuții complicate ar urma să îndeplinească Polițiștii Locali ca să le trebuiască 7 ani (nu mai mult, nu mai putin – 7) de experiență în Poliție.

Rugăm Primăria Orașului Horezu să ne confirme dacă sunt corecte atribuirile de dosare și dacă sunt adevărate acuzațiile de blat.

Timp de lucru: 360 minute (în slujba comunității).

Sursa: #pesurse (din Primăria Horezu), facebook.com, google.com, #guratârgului, #surse

Dreptul la replică se va trimite pe email la office@horezureal.ro și îl vom publica (dacă se dorește de către cei implicați în articol)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *