UPDATE2 – 06 APRILIE 2021 Noapte bună #Horezu – Gruparea Sărdărescu 1 – Orașul Horezu 0 – Scenariul continua – “Mafia” angajărilor din #Horezu lovește din nou, cum arată un concurs aranjat – 30 Martie 2021

Breaking News Horezu România Vâlcea

Manevra s-a încheiat, a câștigat cine a trebuit. Un oraș umilit după ce gruparea a continuat demersul cu toate că s-a aflat public despre plan.

Gruparea Sărdărescu umilește un oraș întreg și, cu toate că era evident că a ieșit informația în public, merge până la capăt cu angajarea fantomă a fiicei sale Luiza Sărdărescu. Am aflat pe surse că aceasta ar fi “dealer-ul” de job-uri pe pile la stat pe raza localității #Horezu, fiind auzite mai multe persoane exprimându-se că dacă vrei să te angajezi la stat în #Horezu cu ea trebuie să discuți fiind mâna dreaptă a tatălui, cel care a recunoscut public faptul că își face bine planul să nu aibă probleme și face toate angajările din #Horezu.

Nicolae Sărdărescu incearcă să devină noul mogul al #Horezului.

Este tot mai evident faptul că primarul orașului încearcă să devină noul mogul prin tot ceea ce face.

Un alt argument este și aparenta declarație de independență față de unchiul acestuia, supranumit #mogul, pe care l-a executat într-o speță similară de angajare a unei rude a acestuia.

Aranjamentul

Am aflat din toamna anului trecut că pe pagina de facebook a Luizei a apărut și pregătirea, “marea scoală de asistenți” pe bandă din #Horezu.

Tot atunci s-a pornit să facă voluntariat aparând din când în când prin spital.

Ca să ascundă și să nu fie singura care face voluntariat, au mai apărut câteva fete la voluntariat la noua creșă care aflăm pe surse că deserverște și anumite departamente din primărie.

După ce am dat în vileag voluntariatul s-a oprit totul, nimeni nu a mai făcut #voluntariat

Joi noaptea a fost publicat anunțul pe site-ul Spitalului, deci practic vineri, punând niște condiții imposibil de onorat până la împlinirea termenului.

Gruparea

Nicolae Sărdărescu – capul organizator.

Popescu Constantin – coadă de topor.

Avram Elena – coadă de topor.

Comisia de selecție – alte cozi: Ene Ligia, Carstea Marioara, Draghici Marinela, Petcu Adrian Maria.

Mădălina

Fata unui meșter olar din #Horezu a dat dovadă de curaj și încercat să se lupte cu #mafia, fiind doborâtă cu scorul de 85 la 60. Noi o felicităm pe Mâdălina; am aflat că au fost mai multe persoane interesate, dar au renunțat să alerge să își facă dosar când au auzit cine participă. Mădălina era super pregătită pentru post.

Revenim cu un ultim update.

Timp de lucru: 30 minute.

Sursa: #pesurse (din Spitalul Orășenesc Horezu), facebook.com, google.com, #guratârgului

Dreptul la replică se va trimite pe email la office@horezureal.ro și îl vom publica (dacă se dorește de către cei implicați în articol).

———————————————————————————————————————————————————————————————-

Mai jos articolul inițial.

UPDATE1 – 31 MARTIE 2021 01 APRILIE 2021 – Scenariul continua – “Mafia” angajărilor din #Horezu lovește din nou, cum arată un concurs aranjat – 30 Martie 2020

Încă o dată se dovedește că avem dreptate și sursele noastre din Spitalul Orășenesc Horezu sunt imbatabile pe de o parte și că se fac jocuri murdare pe de altă parte.

01 Aprilie 2021 ora 12:00, sceneta continuă.

În mod normal ar trebui un control acolo și refăcut totul de la 0 corect, dacă întradevăr este nevoie de așa ceva.

Felicitări Mădălina pentru curaj!

Revenim cu update. Manevra este în curs de desfășurare.

Mai multe detalii într-un update. Tot în update o să relistăm valul de ilegalități care se petrec în Spitalul Orășenesc Horezu.

Timp de lucru: 30 minute.

Sursa: #pesurse (din Spitalul Orășenesc Horezu), facebook.com, google.com, #guratârgului

Dreptul la replică se va trimite pe email la office@horezureal.ro și îl vom publica (dacă se dorește de către cei implicați în articol).

———————————————————————————————————————————————————————————————-

Articolul inițial mai jos:

http://horezureal.ro/2021/03/30/mafia-angajarilor-din-horezu-loveste-din-nou-cum-arata-un-concurs-aranjat-30-martie-2020/

“Mafia” angajărilor din #Horezu lovește din nou, cum arată un concurs aranjat – 30 Martie 2020

Despre lipsa de transparență și meritocrație putem vorbi degeaba la infinit la Spitalul Orășenesc Horezu.

Despre Spitalul Orășenesc Horezu, doctori, asistenți și bani/ buget; despre curățenie și respectul pentru pacienți și cei decedați putem de asemenea să vorbim la infinit, degeaba.

Despre cum se fac angajările în Spitalul Orășenesc Horezu putem vorbi degeaba la infinit, meritocrația este ultima pe lista de cerințe.

Sunt zvonuri pe #surse că prețului unui loc de muncă la Spitalul Orășenesc Horezu ar fi ajuns la 15.000 de EURO.

Te-ai fi așteptat să se schimbe ceva în modul în care se fac angajările în Spitalul Orășenesc Horezu după toate scandalurile în care a fost implicat. Cu toate acestea metodele de angajare duc cu gandul la alte tipuri de organizare decât cele normale (vezi titlu).

Anunțul de mai jos în sine și modul în care a fost promovat duc cu gândul evident că este o altă angajare aranjată.

În 25 martie 2021 seara, deci practic pe 26 martie 2021 (vineri) a apărut așa zisul anunț de angajare cu termen limită de (aflare) și depunere a dosarului 30 martie 2021 (practic imposibil de pregătit dacă nu știai cu ceva vreme înainte că o să apară, ne spun sursele noastre – pentru că trebuie depuse anumite documente care nu se pot procura într-un asemenea termen). De asemeni în textul anuntului se specifică în mod clar că doar dosarele complete (în 2 zile) vor fi acceptate. O altă parte a condițiilor par a se asigura că sunt cu scopul precis ca o anumita persoană sa nu poată candida la postul afișat.

Am aflat pe surse că domnul primar al orasului Horezu, care și-a asumat public faptul că face direct angajările în Spitalul Orășenesc Horezu, a dat drumul la o campanie de voluntariat în spital și la creșa din curtea primăriei Horezu, voluntariat la care a participat pe alocuri și fiica acestuia Luiza, cea pentru care aparent a fost creat/ aranjat postul ce face subiectul prezentului articol (#surse).

Am aflat pe surse că pe secția boli cronice nu este prevazut în organigramă post de asistent de farmacie, te-ai fi așteptat să fie la cei care se ocupă de #COVID.

Despre postul la morgă nu mai are rost să spunem nimic, aceeași poveste.

A apărut direct anunțul rezultatului unui interviu de care nu a știut nimeni, în 30 decembrie 2020 pentru interviul desfășurat aparent cu o zi înainte. Am aflat pe surse că cel care a fost admis este rudă cu unul din angajații spitalului. Mai exact fratele secretarei managerului, sotul unei infirmiere.

Concluzii

Cu toate că am dedicat mult timp pentru această problemă, gruparea care gestionează angajările în Spitalul Orășenesc Horezu pun sănătatea și viața oamenilor pe ultimul loc, forțând în continuare angajări trucate prin lipsă de transparență și punând meritocrația pe ultimul loc.

Întrebări:

Ce părere aveți despre modul cum se angajează în continuare la Spitalul Orășenesc Horezu?

Cum ar putea cineva să își pregătească dosarul dacă se publică vineri și luni-marți trebuie să fie gata?

Toți doctorii buni au plecat și este criză de doctori în spital, în schimb se angajează asistenți care practic nu fac nimic, pe bandă rulantă.

Mai multe detalii pe 31 martie 2021 într-un update. Tot în update o să relistăm valul de ilegalități care se petrec în Spitalul Orășenesc Horezu.

Timp de lucru: 60 minute.

Sursa: #pesurse (din Spitalul Orășenesc Horezu), facebook.com, google.com, #guratârgului

Dreptul la replică se va trimite pe email la office@horezureal.ro și îl vom publica (dacă se dorește de către cei implicați în articol).


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *