“Mafia” angajărilor din #Horezu lovește din nou, cum arată un concurs aranjat – 30 Martie 2020

Breaking News Horezu România Vâlcea

Despre lipsa de transparență și meritocrație putem vorbi degeaba la infinit la Spitalul Orășenesc Horezu.

Despre Spitalul Orășenesc Horezu, doctori, asistenți și bani/ buget; despre curățenie și respectul pentru pacienți și cei decedați putem de asemenea să vorbim la infinit, degeaba.

Despre cum se fac angajările în Spitalul Orășenesc Horezu putem vorbi degeaba la infinit, meritocrația este ultima pe lista de cerințe.

Sunt zvonuri pe #surse că prețului unui loc de muncă la Spitalul Orășenesc Horezu ar fi ajuns la 15.000 de EURO.

Te-ai fi așteptat să se schimbe ceva în modul în care se fac angajările în Spitalul Orășenesc Horezu după toate scandalurile în care a fost implicat. Cu toate acestea metodele de angajare duc cu gandul la alte tipuri de organizare decât cele normale (vezi titlu).

Anunțul de mai jos în sine și modul în care a fost promovat duc cu gândul evident că este o altă angajare aranjată.

În 25 martie 2021 seara, deci practic pe 26 martie 2021 (vineri) a apărut așa zisul anunț de angajare cu termen limită de (aflare) și depunere a dosarului 30 martie 2021 (practic imposibil de pregătit dacă nu știai cu ceva vreme înainte că o să apară, ne spun sursele noastre – pentru că trebuie depuse anumite documente care nu se pot procura într-un asemenea termen). De asemeni în textul anuntului se specifică în mod clar că doar dosarele complete (în 2 zile) vor fi acceptate. O altă parte a condițiilor par a se asigura că sunt cu scopul precis ca o anumita persoană sa nu poată candida la postul afișat.

Am aflat pe surse că domnul primar al orasului Horezu, care și-a asumat public faptul că face direct angajările în Spitalul Orășenesc Horezu, a dat drumul la o campanie de voluntariat în spital și la creșa din curtea primăriei Horezu, voluntariat la care a participat pe alocuri și fiica acestuia Luiza, cea pentru care aparent a fost creat/ aranjat postul ce face subiectul prezentului articol (#surse).

Am aflat pe surse că pe secția boli cronice nu este prevazut în organigramă post de asistent de farmacie, te-ai fi așteptat să fie la cei care se ocupă de #COVID.

Despre postul la morgă nu mai are rost să spunem nimic, aceeași poveste.

A apărut direct anunțul rezultatului unui interviu de care nu a știut nimeni, în 30 decembrie 2020 pentru interviul desfășurat aparent cu o zi înainte. Am aflat pe surse că cel care a fost admis este rudă cu unul din angajații spitalului. Mai exact fratele secretarei managerului, sotul unei infirmiere.

Concluzii

Cu toate că am dedicat mult timp pentru această problemă, gruparea care gestionează angajările în Spitalul Orășenesc Horezu pun sănătatea și viața oamenilor pe ultimul loc, forțând în continuare angajări trucate prin lipsă de transparență și punând meritocrația pe ultimul loc.

Întrebări:

Ce părere aveți despre modul cum se angajează în continuare la Spitalul Orășenesc Horezu?

Cum ar putea cineva să își pregătească dosarul dacă se publică vineri și luni-marți trebuie să fie gata?

Toți doctorii buni au plecat și este criză de doctori în spital, în schimb se angajează asistenți care practic nu fac nimic, pe bandă rulantă.

Mai multe detalii pe 31 martie 2021 într-un update. Tot în update o să relistăm valul de ilegalități care se petrec în Spitalul Orășenesc Horezu.

Timp de lucru: 60 minute.

Sursa: #pesurse (din Spitalul Orășenesc Horezu), facebook.com, google.com, #guratârgului

Dreptul la replică se va trimite pe email la office@horezureal.ro și îl vom publica (dacă se dorește de către cei implicați în articol).


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *